piatok 30. júla 2010

Kampaň objav mlieko

Chcete sa dozvedieť množstvo zaujímavostí o mlieku a mliečnych výrobkoch, otestovať si svoj životný štýl, zahrať si super hry alebo poslať animované pohľadnice svojím priateľom? V tom prípade navštívte webovú stránku programu Objav mlieko www.objavmlieko.sk.

Propagačný a informačný program na podporu spotreby mlieka a mliečnych výrobkov na Slovensku s hlavnou myšlienkou Objav mlieko má za sebou prvý rok realizácie. Bol schválený Európskou komisiou ako jedna z aktivít na podporu odbytu poľnohospodárskych výrobkov.

Cieľom trvania programu je zvýšenie informovanosti cieľových skupín o potrebe konzumácie mliečnych výrobkov, ako zdravých komponentov ľudskej výživy, pozastavenie poklesu a postupné zvýšenie spotreby mlieka a mliečnych výrobkov na Slovensku. Cieľovými skupinami programu sú dospelí s dôrazom na ženy, mládež a deti.

Posolstvá programu sú propagované v podobe rozhlasových spotov, printovej reklamy, mesačným časopisom Objav mlieko, webovou stránkou www.objavmlieko.sk, aj špecifickými médiami ako napr. vtipné pohľadnice s vylupovacími zubami umiestnenými v reštauráciách a baroch, odbornej exkurzie Deti za kravou, divadelnými predstaveniami RozKrávka, ochutnávkami mlieka v ôsmich slovenských mestách a mliečnymi festivalmi Kravál v troch slovenských mestách, a ďalšími kampaňami a aktivitami.

Nositeľmi programu sú Slovenský mliekarenský zväz a Slovenský zväz prvovýrobcov mlieka, program je spolufinancovaný Európskou komisiou, Ministerstvom pôdohospodárstva SR, sektormi prvovýroby a spracovania mlieka prostredníctvom finančných prostriedkov združených v Mliečnom fonde. Program objav mlieko bol oficiálne spustený 12. januára 2009 a potrvá 3 roky.


Zdroj: http://www.objavmlieko.sk

Žiadne komentáre: